Over mij

Bijna 20 jaar ervaring in grote multinationals zoals Vistaprint, Fuji Seal en Nuon-Vattenfall en inmiddels 5 klussen succesvol afgerond bij tevreden klanten. 

Zoek je iemand die je bedrijf echt verder kan helpen op gebied van processen, automatisering, digitalisering?

Mijn Sterkte punten

Middels deze skill lijst kun je goed zien wat mijn skills en ervaringen zijn. Er zit echter veel overlap tussen de vele BI Rapportage tools waardoor een niet-perfect match vaak nog steeds veel voordelen oplevert.

5/5

5 Sterren skills

5/5

Business Process Management

BPA Logo Kleur
Mijn kracht zit vooral in het analyseren van processen, verbeteren en samen op zoek gaan naar een optimale oplossing middels automatisering. Inmiddels ervaring in drukkerijen, fietswinkels, transport verbeteringen en productie scheduling. Door de diversiteit in afgeronde opdracht, ga ik geen uitdaging uit de weg.
5/5

Microsoft Excel

Microsoft Excel
Door jarenlange ervaring in Excel ken ik ongeveer alle ins en outs. Ook macros kennen geen geheimen. Excel is vaak de tussenstap om de echte verbeteringen boven tafel te krijgen en zaken aan te tonen, snelle ontwikkeling. In een volgende fase wordt Excel weer vervangen door robuuste rapportages of automatisering, bijvoorbeeld in Power BI. Dit verkleint het risico van dure automatisering.
5/5

Microsoft SQL

SQL Server guru
De nog immer populaire SQL Server op locatie. Eenvoudig, goedkoop en vooraf een goed te bepalen prijs en veel meer functionaliteit dan Azure. Azure is zeker een grote belofte maar voorlopig staat die nog in de schaduw qua functionaliteit en zeker kosten.
5/5

Power BI

Power BI
Inmiddels uitgegroeid als de eerste keuze bij veel bedrijven ter ondersteuning van BI rapportages. Makkelijk toegankelijk maar bijna oneindige mogelijkheden voor rapportage doeleinde. Ontsluiten van online data (uitlezen van websites bijvoorbeeld) en meer mogelijkheden om zo de business te ondersteunen. En veel goedkoper dan grote concurrent Tableau.
3.5/5

3-4 Sterren skills

3.5/5

Scripting

VBA
Ervaring met VBA, VBScripting, PowerShell, JSON, XML en andere tools die bestanden of websites uitlezen om data beschikbaar te maken.
3/5

Tableau

Tableau
Grafisch mooiere tool dan Power BI, maar door de continue evaluatie van Power BI en de hogere prijs vaak niet meer de eerste keuze.
3.6/5

Coaching

training, businessman, men's suit-2874597.jpg
Ervaring met hands-on coaching binnen analytics en andere teams.
1.4/5

1-2 Sterren skills

2/5

Microsoft Azure

Microsoft Azure
Opvolger van Microsoft SQL als cloud oplossing, mijn kennis zit met name in ETL en rapportages en data afhandeling. Niet zozeer in database management.
2.1/5

Dynamics 365FO

Microsoft Dynamics 365 Finance 365FO
Ongeveer een half jaar ervaring in Dynamics 365FO, allerlei rapportages en data afhandeling gebouwd voor het dynamics platform. Geen expert maar wel de nodige ervaring die iedere dag uitgebreid wordt.

Een project in gedachte?

Laten we samen kijken hoe we dit tot leven kunnen wekken en de bedrijfsresultaat verder kunnen verbeteren.

helpen, business analytics, ondersteunen